Placinta la tigaie cu pui

Printeaza

Placinta la tigaie cu pui din: piept de pui, ceapa, ciuperci, vin, foitaj, ulei, oua, lapte, seminte.

Ingrediente:Placinta la tigaie cu pui

  •  un piept de pui
  • o ceapă
  • 10 ciuperci proaspete
  • 250 ml vin
  • 2 aluaturi foitaj
  • o lingură ulei
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • un gălbenuş
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri mix de seminţe de susan şi mac
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune ceapa tocată la călit în ulei şi se presară cu sare.

Se adaugă ciupercile şi, după ce s-a evaporat apa pe care şi-o lasă, se pune carnea tăiată fâşii. Se lasă să se albească, se toarnă vinul, se mai lasă un minut, apoi se trage de pe foc.

Nu trebuie să fie foarte scăzută compoziţia. Se adaugă pătrunjel, sare şi piper.

Cele două foi de aluat se umplu şi se aşază în tavă sub formă de melc. Se ung pe deasupra cu gălbenuş amestecat cu lapte şi se presară cu mix de seminţe de susan şi mac.

Se coace 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.