Sticksuri din pastarnac

Printeaza

Sticksuri din pastarnac din: pastarnac, ulei, praf de curry, sare.

Ingrediente:Sticksuri din pastarnac

  • 4 rădăcini de păstârnac
  • 500 ml ulei pentru prăjit
  • 1 linguriţă praf de curry amestecat cu 2 linguriţe sare de mare

 

Mod de preparare:

Se curăţă rădăcinile de păstârnac de coajă, apoi cu un cuţit econom se rad pe lungime felii subţiri de păstârnac, care se pun la prăjit în baie de ulei.

Se trece mereu cu spu-miera printre ele, să se rumenească toate părţile.

Se scot apoi pe prosoape de hârtie, se lasă să se scurgă puţin de excesul de ulei şi se servesc imediat pudrate cu amestecul de sare şi curry.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.