Spuma aerata de ciocolata din: oua, ciocolata, zahar, frisca, bomboane. Ingrediente: 3 ouă 100 g ciocolată neagră un plic zahăr vanilat 200 ml frişcă lichidă 50 g ciocolată rasă bomboane, după gust Mod de preparare: Se topeşte la bain-marie ciocolata ruptă bucăţi. Se scoate de pe foc şi se amestecă cu gălbenuşurile şi zahărul […]
Spuma cu fructul pasiunii din: zmeura, fructul pasiunii, sampanie. Ingrediente: 75 g zmeură proaspătă 2 bucati fructul pasiunii, tăiate în două 1/2 sticlă vin spumant / şampanie sau Prosecco Mod de preparare: Stoarce zeama din fructe trecăndu-le prin sită. Toarnă în paharele de servit şi dă la rece până în momentul servirii. Apoi […]
Spuma de capsuni cu biscuiti din: unt, capsuni, biscuiti, vanilie, zahar, gelatina, frisca. Ingrediente: 150 g biscuiţi sfărâmicioşi 75 g unt 500 g căpşune 150 g zahăr pudră o linguriţă vanilie 2 foi gelatină 400 ml frişcă lichidă 2 linguri zahăr frişcă bătută fistic Mod de preparare: Pentru stratul de bază se mixează biscuiţii, […]
Spuma de capsuni cu vanilie din: unt, capsuni, biscuiti, vanilie, zahar, gelatina, frisca. Ingrediente: 150 g biscuiţi 75 g unt 500 g căpşuni 150 g zahăr pudră o linguriţă vanilie 2 foi gelatină 400 ml frişcă lichidă 2 linguri zahăr frişcă bătută Mod de preparare: Pentru stratul de bază se mixează biscuiţii, se adaugă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.