Spuma cu mascarpone si piersici

Printeaza

Spuma cu mascarpone si piersici din: mascarpone, zahar, oua, piersici.

Ingrediente:Spuma cu mascarpone si piersici

  • 250 g mascarpone
  • 4 piersici
  • 100 g zahăr
  • 3 ouă
  • 2 foi gelatină

 

Mod de preparare:

Gelatina se pune la înmuiat în apă rece, iar gălbenuşurile se amestecă cu zahărul.

In crema de gălbenuşuri se pune apoi mascarpone şi se adaugă gelatina bine scursă.

Se mixează jumătate din cantitatea de piersici şi se adaugă.

Se bat albuşurile spumă şi se pune spuma. Se toarnă amestecul într-o tavă rotundă tapetată cu folie.

Se aşază felii din restul de piersici.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

Spumă de ciocolată cu cardamom

Spuma aerata de ciocolata

Spuma aerata de ciocolata din: oua, ciocolata, zahar, frisca, bomboane. Ingrediente: 3 ouă 100 g ciocolată neagră un plic zahăr vanilat 200 ml frişcă lichidă 50 g ciocolată rasă bomboane, după gust   Mod de preparare: Se topeşte la bain-marie ciocolata ruptă bucăţi. Se scoate de pe foc şi se amestecă cu gălbenuşurile şi zahărul […]

 

Cocktail Spotlight

Spuma cu fructul pasiunii

Spuma cu fructul pasiunii din: zmeura, fructul pasiunii, sampanie. Ingrediente: 75 g zmeură proaspătă 2 bucati fructul pasiunii, tăiate în două 1/2 sticlă vin spumant / şampanie sau Prosecco       Mod de preparare: Stoarce zeama din fructe trecăndu-le prin sită. Toarnă în paharele de servit şi dă la rece până în momentul servirii. Apoi […]

 

Spuma de capsuni cu biscuiti si frisca

Spuma de capsuni cu biscuiti

Spuma de capsuni cu biscuiti din: unt, capsuni, biscuiti, vanilie, zahar, gelatina, frisca. Ingrediente: 150 g biscuiţi sfărâmicioşi 75 g unt 500 g căpşune 150 g zahăr pudră o linguriţă vanilie 2 foi gelatină 400 ml frişcă lichidă 2 linguri zahăr frişcă bătută fistic   Mod de preparare: Pentru stratul de bază se mixează biscuiţii, […]

 

Spumă de iaurt cu cireşe

Spuma de capsuni cu vanilie

Spuma de capsuni cu vanilie din: unt, capsuni, biscuiti, vanilie, zahar, gelatina, frisca. Ingrediente: 150 g biscuiţi 75 g unt 500 g căpşuni 150 g zahăr pudră o linguriţă vanilie 2 foi gelatină 400 ml frişcă lichidă 2 linguri zahăr frişcă bătută   Mod de preparare: Pentru stratul de bază se mixează biscuiţii, se adaugă […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.