Spuma de capsuni cu biscuiti

Printeaza

Spuma de capsuni cu biscuiti din: unt, capsuni, biscuiti, vanilie, zahar, gelatina, frisca.

Ingrediente:Spuma de capsuni cu biscuiti

  • 150 g biscuiţi sfărâmicioşi
  • 75 g unt
  • 500 g căpşune
  • 150 g zahăr pudră
  • o linguriţă vanilie
  • 2 foi gelatină
  • 400 ml frişcă lichidă
  • 2 linguri zahăr
  • frişcă bătută
  • fistic

 

Mod de preparare:

Pentru stratul de bază se mixează biscuiţii, se adaugă unt topit, se amestecă şi se repartizează în pahare. Se dau ia rece.

Pentru spuma de căpşune, se pun foile de gelatină la înmuiat în apă rece, fructele se mixează cu zahărul pudră şi vanilia. Apoi piu-reul mixat se pune pe foc pentru a se încălzi şi se adaugă gelatina.

Se bate frişca foarte rece cu cele două linguri de zahăr şi, odată formată spuma, se amestecă bine cu piureul de căpşune cu gelatină.

Se repartizează peste stratul de biscuiţi, se lasă la frigider 2 ore şi se serveşte cu frişcă bătută şi fistic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.