Spanac cu oua si feta

Printeaza

Spanac cu oua si feta din: spanac, oua, ardei, praz, usturoi, ulei, feta.

Ingrediente:Spanac cu oua si feta

  • 200 g spanac
  • 2 ardei graşi verzi
  • 200 g praz
  • un căţel usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 4 ouă
  • 150 g feta
  • un ardei iute

 

Mod de preparare:

Ardeii se stropesc cu ulei si se coc 15 minute. Prazul se taie rondele care se amestecă cu ardeiul copt si curăţat, spanacul tăiat, usturoiul şi sarea.

Se acoperă totul cu apă clocotită si se lasă la fiert 15 minute. Se pune apoi într-un vas de cuptor.

Se fac patru goluri în care se presară brânza fărâmiţată, deasupra ei se pune câte un ou si se lasă 15 minute la cuptor. Se serveşte cu ardei iute tocat, deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.