Spanac cu oua si smantana

Printeaza

Spanac cu oua si smantana din: spanac, unt, oua, smantana, bacon, sare, piper.

Ingrediente:Spanac cu oua si smantana

  • un kg spanac
  • 30 g unt
  • sare
  • piper
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • 4 ouă ochi
  • 200 g bacon prăjit

 

Mod de preparare:

Se spală spanacul ales în prealabil şi se taie mai mare. Se topeşte untul, apoi se adaugă spanacul şi se căleşte 10 minute, amestecând mereu.

Se presară cu sare şi piper, după care se adaugă smântână. Se mai lasă 2 minute pe foc.

Se serveşte cu ou ochi şi bacon prăjit, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.