Spaghete cu carne

Printeaza

Spaghete cu carne din: spaghete, ceapa, usturoi, carne tocata, pasta de rosii, morcov, ardei gras, patrunjel, ulei.

Ingrediente:Spaghete cu carne

  • 1 pachet cu spaghete
  • 2 cepe
  • 5 căţei de usturoi
  • 500 g carne tocată de vită sau porc
  • 2-3 linguri cu pastă de roşii
  • 1 morcov
  • 2 ardei graşi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ulei

 

Mod de preparare:

Toarnă puţină apă călduţă şi lasă să se înăbuşe bine. Spre final, adaugă usturoiul tăiat mărunt şi pasta de roşii, sare, piper.

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei împreună cu morcovul. Adaugă ardeiul tăiat cubuleţe şi, după ce s-a călit, pune carnea tocată.

Amestecă uşor şi presară un praf de sare şi piper. Lasă pe foc câteva minute, după care aromatizează cu verdeaţa tocată fin.

Separat, fierbe spaghetele în apă clocotită cu un praf de sare. Scurge-le bine şi serveşte-le cu amestecul de carne.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.