Spaghete cu carne
PrinteazaSpaghete cu carne din: spaghete, ceapa, usturoi, carne tocata, pasta de rosii, morcov, ardei gras, patrunjel, ulei.
- 1 pachet cu spaghete
- 2 cepe
- 5 căţei de usturoi
- 500 g carne tocată de vită sau porc
- 2-3 linguri cu pastă de roşii
- 1 morcov
- 2 ardei graşi
- 1 legătură de pătrunjel
- ulei
Mod de preparare:
Toarnă puţină apă călduţă şi lasă să se înăbuşe bine. Spre final, adaugă usturoiul tăiat mărunt şi pasta de roşii, sare, piper.
Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei împreună cu morcovul. Adaugă ardeiul tăiat cubuleţe şi, după ce s-a călit, pune carnea tocată.
Amestecă uşor şi presară un praf de sare şi piper. Lasă pe foc câteva minute, după care aromatizează cu verdeaţa tocată fin.
Separat, fierbe spaghetele în apă clocotită cu un praf de sare. Scurge-le bine şi serveşte-le cu amestecul de carne.
Pofta buna!