Soric umplut

Printeaza

O reteta delicioasa de soric umplut: ficat de porc, limba de porc, carne tocata, ciuperci, ceapa, oua, bere neagra, nucsoara, piper, sare, coriandru si marar.

Ingrediente:Soric umplut

  • 200 g ficat de porc
  • 200 g limbă de porc
  • 200 g carne de porc tocată
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 3 ouă
  • 1 bucată întreagă (cca 30 cm x 20 cm) de şoric moale
  • 500 ml bere neagră
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • boia
  • nucşoară
  • mărar
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Fierbi separat ficatul şi limba, apoi le tai bucăţele. într-o tigaie, căleşti ceapa tăiată mărunt, pui ciupercile crude, tăiate felioare. Laşi să se prăjească puţin. Adaugi şi carnea tocată şi laşi să se rumenească puţin împreună.

Adaugi ficatul şi limba (tăiate) şi, după ce s-au prăjit şi acestea, pui condimentele. După ce s-au făcut toate, torni cele 3 ouă bătute ca pentru omletă şi laşi un pic să se rumenească împreună. Intinzi şoricul, pui umplutura şi rulezi pe partea mai lungă.

Coşi şoricul şi aşezi ruloul într-o tavă. îi pui şi berea neagră, acoperi tava cu folie de aluminiu şi dai la cuptor. Rece, îl tai felii şi îl aduci la masă ornat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.