Friptura cu sorici

Printeaza

Friptura cu sorici din: cotlet, unt, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Friptura cu sorici

  • un kg cotlet cu şorici
  • 100 g unt
  • o lingură cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Untul foarte moale se amestecă cu cimbrul, sarea şi piperul. Se unge cotletul cu acest amestec şi se aşază în tava de copt. Se acoperă cu folie de aluminiu şi se lasă la cuptor pentru 45 de minute.

Se scoate folia şi se mai lasă la cuptor 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.