Cotlet in patratele

Printeaza

Cotlet in patratele din: cotlet, coriandru, piper, boabe de mustar, sare, usturoi, ulei de masline.

Ingrediente:Cotlet in patratele

  • 1 bucată de 1 1/2-2 kg cotlet cu os si şorici
  • 1/2 linguriţă coriandru
  • câteva boabe de piper
  • 1/2 linguriţă boabe de muştar
  • 1 linguriţă de sare mare
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Speli bucata de cotlet, o laşi să se scurgă bine şi îi crestezi partea cu şorici. Zdrobeşti toate condimentele în mojar, apoi adaugi usturoiul şi, la final, uleiul de măsline, ca să obţii o pastă.

Ungi cotletul pe partea crestată. Aşezi bucata de carne într-un vas, torni un pahar de apă, acoperi cu folie şi dai la cuptor. Laşi carnea la cuptor pentru 1 Vi oră, apoi scoţi folia şi laşi friptura să se rumenească bine, să fie şoriciul crocant.

Stropeşti din când în când cu sosul format şi, dacă este nevoie, mai pui câte puţină apă caldă. Serveşti friptura cu garnitură de fasole verde.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.