Snitel cu boia

Printeaza

Snitel cu boia din: pulpa de porc, oua, faina, pesmet, ulei, unt, piper, sare, boia.

Ingrediente:Snitel cu boia

  • 700 g pulpă de porc
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • 150 g pesmet
  • 200 ml ulei
  • 100 g unt
  • 1/2 linguriţă de piper
  • 1/4 linguriţă de boia
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie carnea în felii, dă-le cu sare şi înveleşte-le în folie alimentară. Bate-le cu ciocanul de şniţele, presară boia şi piper proaspăt măcinat.

Dă bucăţile prin făină, apoi prin ou bătut şi prin pesmet. Incinge uleiul şi untul într-o tigaie şi prăjeşte-le la foc mare, pe ambele părţi.

Scoate-le pe hârtie absorbantă, care să preia excesul de grăsime.

Serveşte şniţelele calde, cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.