Slanina de porc cu boia 

Printeaza

Slanina de porc cu boia din: slanina, sare, boia.

Ingrediente:Slanina de porc cu boia

  • slanina
  • boia
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se presară bine cu boia de ardei. Se ţine în sare 5-6 zile, timp în care, zilnic, bucăţile de slănină se regrupetază. După ce se scoate din sare, se şterge, se freacă din nou cu boia şi se ţine una-două zile la afumat.

Se păstrează într-o încăpere răcoroasă şi uscată.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Ciorba ardeleneasca de pui

Ciorba ardeleneasca cu slanina

Ciorba ardeleneasca cu slanina din: tacamuri de pui, morcovi, telina, ardei, rosii, ceapa, usturoi, slanina. Ingrediente: 1 kg tacamuri de pui 2 morcovi 1 telina 2 cepe un ardei gras 3-4 rosii 5-6 catei de usturoi o felie subtire de slanina afumata o legatura patrunjel verde otet   Mod de preparare: Se pune carnea la fiert. […]

Carnati cu boia si usturoi

Carnati de casa cu slanina

Carnati de casa cu slanina din: carne de porc, carne de vita, slanina, boia, usturoi, ienibahar. Ingrediente: 1 kg carne de porc 1 kg pulpa de porc 1 kg slanina 2 kg carne de vita 2 linguri boia 1 lingurita ienibahar 2 căpăţâni usturoi intestine groase de porc 3-4 căţei usturoi   Mod de preparare: Carnea şi slănina […]

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.