Sarmale fierte in vin alb

Printeaza

Sarmale fierte in vin alb

Ingrediente:Sarmale fierte in vin alb

  • 500 g carne de vită
  • 500 g carne de porc
  • 150 g orez
  • 500 g ceapă
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • verdeaţă
  • varză dulce opărită în apă cu sare şi puţin oţet
  • 300 g suc de roşii
  • 300 g ulei

 

Mod de preparare:

Se toacă bine carnea, se amestecă cu orezul spălat, ceapa tocată mărunt şi călită, se adaugă mirodenii, verdeaţă, apoi se rulează sarmalele şi se aşează în oală în care se pun beţişoare unul lângă altul, apoi se aşează frunze tocate mărunt, peste care punem sarmalele şi în loc de apă, la fiert punem 2 l de vin alb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.