Sangerete ardelenesc

Printeaza

Sangerete ardelenesc din: inima, rinichi, sorici, sange, slanina, orez, ceapa, untura, sare, piper.

Ingrediente:Sangerete ardelenesc

  • 600 g inimă
  • 1 rinichi
  • 300 g şorici
  • 300 g slănină
  • 900 ml sânge proaspăt
  • 300 g orez
  • 2 cepe
  • 120 g untură
  • sare şi piper
  • ulei
  • cimbru
  • cuişoare
  • ienibahar
  • intestin gros

 

Mod de preparare:

Se fierbe rinichiul, inima şi şoriciul. în zeama de la carne se opăreşte slănina, se fierbe orezul separat, se dă carnea prin maşina de tocat. Se adaugă orezul la carne, ceapa călită, o lingură untură şi se condimentează după gust.

Se umple maţul gros cu compoziţia, se fierbe 1 oră şi se scoate la zvântat 1 zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.