Sandviș cu Rucola și Somon Afumat

Printeaza

Sandviș cu Rucola și Somon Afumat din: paine integrala, somon afumat, rucola, crema de branza, lamaie, ceapa rosie, capere, sare, piper.

Descoperiți un sandviș ideal pentru prânz, care combină gustul intens al somonului afumat cu prospețimea rucolii și cremozitatea brânzei.

Acest sandviș cu rucola și somon afumat este perfect pentru o masă rapidă, dar sofisticată, fie că vă aflați la birou sau acasă. Ușor de asamblat și plin de arome, acest sandviș va satisface pofta de ceva gustos și sănătos.

Reteta Sandviș cu Rucola și Somon Afumat:

Ingrediente

  • Pâine integrală sau de secară: 4 felii
  • Somon afumat: 100g
  • Rucola: o mână
  • Cremă de brânză: 50g
  • Lămâie: 1 buc., pentru suc și coajă rasă
  • Ceapă roșie: 1/4 buc., feliată subțire
  • Capere: 1 lingură (opțional)
  • Sare și piper: după gust

 

Mod de Preparare

Tostați ușor pâinea. Amestecați crema de brânză cu sucul și coaja rasă de lămâie. Condimentați cu sare și piper.

Ungeți fiecare felie de pâine cu crema de brânză pregătită. Adăugați somonul afumat, feliile de ceapă roșie, rucola și caperele.

Acoperiți cu cealaltă felie de pâine și presați ușor.

Tăiați sandvișul pe jumătate și serviți imediat.

Detalii Nutriționale (per sandviș)

  • Calorii: ~350 kcal
  • Proteine: 20g
  • Carbohidrați: 30g
  • Grăsimi: 15g (majoritatea nesaturate)
  • Fibre: 5g

Sfaturi Utile

  • Puteți înlocui crema de brânză cu un humus pentru o variantă vegană.
  • Experimentați cu diferite tipuri de pâine pentru varietate.
  • Adăugați avocado feliat pentru un plus de cremozitate și nutrienți.

Sandvișul cu rucola și somon afumat este o opțiune excelentă pentru un prânz rapid, sănătos și plin de savoare.

Combinația de ingrediente oferă un echilibru perfect între gust și nutrienți, transformând o masă obișnuită într-una sofisticată și răcoritoare.

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Sandvis cu peste (hamsii)

Sandvis cu peste (hamsii)

Sandvis cu peste (hamsii) din: hamsii, paine, cascaval, usturoi, castravete, sare, ulei. Ingrediente: 150 g hamsii  4 felii de pâine 4 felii de caşcaval 4 căţei de usturoi 1 castravete murat sare ulei   Mod de preparare: Curăţă peştii, condimentează-i cu sare şi rumeneşte-i în baie de ulei. Separat, freacă feliile de pâine cu usturoiul. […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.