Salata de pui cu fasole si nuca

Printeaza

Salata de pui cu fasole si nuca din: fasole boabe, piept de pui, rosii cherry, bacon, salata rucola, miez de nuca, ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Salata_de_pui_cu_fasole_si_nuca

  • 250 g fasole boabe fiarta
  • 400 g piept de pui fiert
  • 3-4 rosii cherry
  • 100 g bacon
  • 1 salata rucola
  • miez de nuca
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se aşază boabele de fasole într-o salatieră. Se adaugă pieptul de pui tăiat fâşii (sau felii), salata ruptă sau tăiată bucăţi mari şi baconul tăiat bucăţi şi rumenit. Separat, se bat cu telul uleiul, zeama de lămâie, sare şi piper, după gust, apoi se toarnă peste ingredientele din salatieră.

Se amestecă uşor şi se pune la rece 10 minute, pentru a se pătrunde gusturile. Salata se serveşte garnisită cu jumătăţi de roşii cherry şi cu bucăţi de miez de nucă.

Salata de pui cu fasole si nuca

Salata_de_pui_cu_fasole_si_nuca

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Sorina Apetroiei

    Nu prea vad rostul nuci in salata asta, dar … e doar o parere de-a mea

  2. Renunti la fasole si iese o salata delicioasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.