Salata de peste in cupe de portocale

Printeaza

Salata de peste in cupe de portocale din: portocale, peste afumat, ciuperci, porumb, ceapa, rosie, masline, maioneza, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Salata de peste in cupe de portocale

  • 4 portocale
  • 400 g peşte afumat
  • 4-5 ciuperci din conservă
  • 150 g boabe de porumb din conservă
  • 1 ceapă roşie mică
  • 50 g rondele masline negre
  • 50 g rondele masline verzi
  • 150 g maioneză
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se spală şi se şterg portocalele, apoi se taie fiecare pe jumătate şi cu o linguriţă se îndepărtează miezul, fără să se zdrobească. Se vor obţine 8 cupe.

Se taie ceapa solzişori şi se presară puţină sare. Se scurge porumbul din conservă. Se curăţă peştele de oase şi de pieliţă, apoi se taie bucăţele. Ciupercile se taie fâşii mici. Miezul de la portocale se taie şi el cubuleţe, pătrunjelul se toacă mărunt.

Intr-un bol se amestecă toate ingredientele cu jumătate din cantitatea de pătrunjel, maioneză, sare şi piper după gust. Cu acest amestec se umplu cupele, apoi se pun în frigider 30 min.

Inainte de servire, se decorează salata cu restul de pătrunjel verde şi cu rondele de măsline negre, aşezate pe mijloc.

 

Salata de peste in cupe de portocale

Salata de peste in cupe de portocale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.