Rulouri cu şuncă şi caşcaval

Printeaza

O reteta de rulouri cu sunca si cascaval din: oua, faina, lapte, apa minerala, sare, ulei, cascaval, sunca, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri cu şuncă şi caşcaval

  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 ml lapte
  • 5 linguri apa minerala
  • sare
  • 3 linguri ulei

Pentru umplutura:

  • caşcaval tăiat felii
  • şunca
  • beţe pentru frigarui / scobitori
  • piper / sare

 

Mod de preparare:

Făina, ouăle, sarea, laptele şi apa minerală se mixează într-un castron, iar aluatul format se lasă la temperatura camerei timp de 10 minute.

Ungi o tigaie cu ulei şi o pui pe foc, preparând clătitele. După ce acestea sunt gata, feliile de caşcaval şi şunca sunt puse pe clătite, care sunt rulate şi apoi tăiate în rulouri mai mici.

Rulourile sunt prinse cu beţe pentru frigărui sau cu scobitori, sunt aşesate pe farfurii şi presărate cu piper sau sare, după gust.

Rulouri cu şuncă şi caşcaval

Rulouri cu şuncă şi caşcaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.