Rulouri gustoase cu spanac

Printeaza

Rulouri gustoase cu spanac din: spanac, rulade, ulei, ceapa, unt, faina, lapte, smantana, cascaval, branza de vaci, sare si piper.

Rulouri_cu_spanac

 

Ingrediente:

  • 600 g spanac
  • 125 g rulade (coşuri din patiserie)
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 ceapă
  • 120 g unt
  • 100 g făină
  • 85 ml lapte
  • 250 g smântână
  • 120 g caşcaval ras
  • 250 g brânză de vaci
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Infierbântaţi uleiul şi căliţi în acesta ceapa tocată. Adăugaţi spanacul opărit, puţină apă şi lăsaţi vasul pe foc mic 15 minute. Potriviţi de sare şi de piper, puneţi spanacul scurs de apă pe o tavă unsă cu unt.

Separat, pregătiţi sosul; topiţi 100 g unt şi auriţi aici făina. Puneţi apoi laptele şi bateţi bine, pentru a nu se forma coco­loaşe. Puneţi apoi vasul pe foc domol să clocotească încet 2-3 minute.

Puneţi sare, piper şi caşcaval. A treia parte din sos, combinaţi-o cu brânza de vaci.

Rulourile de patiserie, umpleţi-le cu amestecul cu brânză de vaci. Jumătate din sosul alb, turnaţi-l peste spanac şi aşezaţii deasupra ruladelor umplute.

Restul de sos, combinaţi-l cu lapte şi turnaţi-l peste rulade. Pudraţi-le cu caşcaval ras şi unt. Daţi la cuptor potrivit pentru 30 de minute.

 

 

Rulouri gustoase cu spanac

Rulouri_cu_spanac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.