Rosii umplute cu sardele si castraveciori

Printeaza

Rosii umplute cu sardele si castraveciori din: rosii, oua, untdelemn, usturoi, mustar, lamaie, sardele in ulei, castraveti murati, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Rosii umplute cu sardele si castraveciori

  • 6 roşii
  • 2 ouă fierte tari
  • 2 linguri untdelemn
  • un căţel de usturoi pisat
  • o lingură muştar dulce
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • o cutie de sardele în untdelemn
  • 2 castraveţi muraţi şi tocaţi
  • puţin pătrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile şi li se taie un căpăcel numai pe trei sferturi, apoi se scobesc şi se lasă cu gura în jos să se scurgă bine. Se freacă gălbenuşurile pastă, se amestecă puţin câte puţin cu untdelemnul, usturoiul pisat, muştarul şi sucul de lămâie. Se dezosează sardelele şi se freacă bine cu albuşurile fierte până se face o pastă.

Se adaugă castrraveciorii muraţi şi tocaţi mărunt, pătrunjelul tocat, sarcea şi piperul. Se amestecă totul bine şi apoi se umple fieceare roşie cu această compoziţie astfel încât căpăcelul să rămână sprijinit pe umplutură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.