Rosii frantuzesti cu marar si cascaval

Printeaza

Rosii frantuzesti cu marar si cascaval din: roşii, orez, ulei, usturoi, cascaval, marar, sare, piper.

Rosii_frantuzesti_cu_marar_si_cascaval

Ingrediente:

  •  10 roşii
  •  12 linguri orez
  •  4 linguri ulei
  •  2 căţei usturoi
  •  10 linguri caşcaval ras
  •  o legătură mărar
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Roşiilor li se scoate miezul, se presară cu sare la interior şi se lasă cu gura în jos la scurs. Orezul se amestecă bine cu usturoiul pi­sat, 3/4 din cantitatea de mărar, se adaugă jumătate din cantitatea de ulei şi jumătate din cantitatea de caşcaval. Se potriveşte de sare şi piper.

La final, se ornează cu mărar verde. Se umplu roşiile şi se aşază într-un vas de cuptor. Se stropesc cu restul uleiului si se presară caşcavalul ras. în vas, se pune miezul roşiilor tocat mărunt şi amestecat cu putină apă. Se dau la cuptor pentru 45 de minute.

Rosii frantuzesti cu marar si cascaval

Rosii_frantuzesti_cu_marar_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.