Retete de post: ciuperci sote

Printeaza

Retete de post: ciuperci sote din: ciuperci, ulei, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Retete de post: ciuperci sote

  • 1/2 kg ciuperci champignon
  • 4 linguri ulei
  • 5-6 căţei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală ciupercile, se curăţă şi se taie în bucăţi potri­vite. Intr-o tigaie se pune uleiul, apoi se adaugă ciuper­cile şi se lasă să se călească bine. Ele vor lăsa apă, aşa că se sotează până scade toată apa.

Se adaugă sare şi piper după gust, iar la final se adau­gă usturoiul zdrobit şi pătrunjelul verde. Se amestecă şi se serveşte ca garnitură sau ca atare.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.