Reteta zilei: Supa de dovleac cu patrunjel
PrinteazaSupa de dovleac cu patrunjel din: ulei, ceapa, usturoi, ghimbir, apa, lapte de cocos, sare, fulgi de ardei iute, dovleac, radacina patrunjel, lemongrass.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei
- 1 ceapă mică, tocată
- 2 catei usturoi, tocat
- 1 lingură ghimbir ras
- 2 cani apă
- ½ ceasca lapte de cocos
- 1 linguriță sare
- ¼ linguriță fulgi de ardei iute
- 500gr dovleac curatat si tocat
- 3 radacini patrunjel, curățat și tăiat
- 1 tulpină lemongrass
- radacina patrunjel coapta
Mod de preparare:
Se încălzește uleiul într-o oală de supă. Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul.
Sotati 3 minute. Adăugați 2 cesti de apă, lapte, sare, fulgi de ardei roșu, dovleac, patrunjel și lemongrass si aduceți la fierbere.
Acoperiți și reduceți focul la mediu. Lăsați să fiarba 15-20 de minute.
Procesati la blender.
Serviti supa calda cu patrunjel.
Supa de dovleac cu patrunjel
Pofta buna!





