Reteta zilei: Pulpa de porc la cuptor cu usturoi

Printeaza

O reteta foarte simpla si extrem de delicioasa de pulpa de porc la cuptor cu sare, piper, oregano, cimbru, vin, bulion si usturoi.

Pulpa de porc la cuptor cu usturoi

 

Ingrediente:

  • 1 bucata pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • 2 pahare de vin
  • 4 linguri bulion
  • 1 capatana usturoi

 

 

Mod de preparare:

Se spala carnea, se condimenteaza, se impaneaza cu usturoi si se pune intr-o tava.

Pulpa_de_porc_la_cuptor_cu_usturoi_03

Se prepara sosul din vin, bulion, putina apa, sare, piper, oregano si cimbru si se toarna in tava peste pulpa de porc.

Pulpa_de_porc_la_cuptor_cu_usturoi_11

Se da la cuptorul incins timp de 1, 1.5 ore. Se serveste calda cu sos sau cu diferite garnituri, dupa preferinta.

Pulpa_de_porc_la_cuptor_cu_usturoi_15

Pulpa de porc la cuptor cu usturoi

Pulpa_de_porc_la_cuptor_cu_usturoi_16

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pulpa de porc la cuptor
  • pulpa de porc la cuptor cu sos
  • pulpa porc la cuptor

2 comentarii

  1. Hmmmm, ce bine arata

  2. Imi place, imi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.