Reteta zilei: Piure de morcovi cu aroma de usturoi

Printeaza

Piure de morcovi cu aroma de usturoi din: morcovi, supa de pui, sare, piper, praf de usturoi.

 

Ingrediente: 

  • 4 morcovi
  • 1 l supa de pui
  • sare si piper
  • 1 praf de usturoi

 

 

Mod de preparare:

Curatati, spalati si taiati morcovii bucati potrivite.

Piure de morcovi cu aroma de usturoi

Se fierb 15-20 minute. Adăugați sare, piper, praf de usturoi si amestecati.

Piure de morcovi cu aroma de usturoi

Dati la blender si asezonati, dupa gust.

Serviti piureul cald.

Piure de morcovi cu aroma de usturoi

 

Piure de morcovi cu aroma de usturoi

Piure de morcovi cu aroma de usturoi

 

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

 

Reteta zilei: Piure de morcovi

Piure cu leurdă, sparanghel la grătar şi linte

Piure de legume cu scortisoara 

Piure de legume cu scortisoara din: morcovi, cartofi, napi, ceapa, pastarnac, scortisoara, ulei de masline, coaja de portocala, sare, piper, arpagic. Ingrediente: 2 morcovi mari, tăiaţi în rondele 2 cartofi roşii, curăţaţi şi tăiaţi în cuburi 2 napi de mărime medie, tăiaţi în cuburi 2 cepe medii, tăiate în cubuleţe 2 păstârnaci medii, tăiaţi în rondele […]

Piure de cartofi mov

Piure de cartofi mov din: cartof, usturoi, ulei, smantana, lapte, cimbru, sare, piper. Ingrediente: un kg cartofi mov o căpăţână usturoi 50 ml ulei 150 g smântână 150 ml lapte puţin cimbru uscat 1/2 linguriţă ulei sare piper   Mod de preparare: Căpăţâna de usturoi se curăţă parţial de foile exterioare, în aşa fel încât […]

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.