Reteta zilei: Piept de porc la tigaie
PrinteazaPiept de porc la tigaie din: piept de porc, lapte, lapte batut, piper, faina, ulei de arahide.
Poate te intereseaza si Piept de porc la cuptor cu salata de legume
Ingrediente:
- 1 bucata piept de porc, sarat
- Lapte sau lapte bătut
- piper
- făină
- ulei de arahide
Mod de preparare:
Feliati pieptul de porc, adaugati intr-un castron si acoperiti cu lapte sau lapte batut. Lasati deoparte cateva ore. Scoateti apoi carnea si aruncati laptele. Asezonati cu piper si dati prin faina.
Intr-o tigaie adaugati ulei de arahide, se incinge bine, se adaugă feliile de porc si rumeniti 3-4 minute pe fiecare parte.
Transferati pe prosoape de hartie pentru a fi absorbita grasimea in exces, apoi serviti preparatul cald.
Piept de porc la tigaie
Pofta buna!