Reteta zilei: Piept de porc la tigaie

Printeaza

Piept de porc la tigaie din: piept de porc, lapte, lapte batut, piper, faina, ulei de arahide.

Poate te intereseaza si Piept de porc la cuptor cu salata de legume

Piept_de_porc_la_tigaie_04

Piept de porc la tigaie

Ingrediente:

  • 1 bucata piept de porc, sarat
  • Lapte sau lapte bătut
  • piper
  • făină
  • ulei de arahide

 

Mod de preparare:

Feliati pieptul de porc, adaugati intr-un castron si acoperiti cu lapte sau lapte batut. Lasati deoparte cateva ore. Scoateti apoi carnea si aruncati laptele. Asezonati cu piper si dati prin faina.

Piept_de_porc_la_tigaie

Intr-o tigaie adaugati ulei de arahide, se incinge bine, se adaugă feliile de porc si rumeniti 3-4 minute pe fiecare parte.

Piept_de_porc_la_tigaie_02

Transferati pe prosoape de hartie pentru a fi absorbita grasimea in exces, apoi serviti preparatul cald.

Piept_de_porc_la_tigaie_04

Piept de porc la tigaie

Piept_de_porc_la_tigaie_05

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.