Piept de porc la gratar cu usturoi

Printeaza

Piept de porc la gratar cu usturoi din: piept de porc, mustar, miere, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Piept de porc la gratar cu usturoi

  • 1 kg piept de porc
  • 4 linguri muştar
  • 2 linguri miere
  • 4 căţei usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pisează usturoiul şi apoi se amestecă bine cu mierea, muştarul, sarea şi piperul. Se taie felii pieptul de porc şi se unge bine cu amestecul cu miere.

Se frig feliile de piept de porc pe grătarul încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.