Scovergi muntenesti

Printeaza

Scovergi muntenesti din: faina, apa, zahar, sare, bicarbonat, ulei.

Ingrediente:Scovergi muntenesti

  • 500 g faina
  • 1 cana de apa
  • 200gr zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • ulei pentru prajit

 

 

Mod de preparare:

Se amesteca in bol faina cu sarea, zaharul si bicarbonatul.

Se adauga apa si se amesteca pana obtineti un aluat consistent.

Se framanta bine, se lasa la dospit pana se dulbleaza.

Se incinge ulei in tigaie, se intind scovergi care sa incapa in tigaie, se prajesc pe ambele parti si se servesc calde.

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Scovergi cu malai

Scovergi cu malai

Scovergi cu malai din: unt, malai, faina, sare, oua, marmelada, lapte, ulei. Ingrediente: 250 ml apă 60 g unt 200 g făină de mălai 50 g făină albă un praf de sare 3 ouă 250 g marmeladă sau dulceaţă mai groasă 2-3 ceşti lapte puţină untură sau ulei pentru prăjit   Mod de preparare: Se […]

Scovergi simple

Scovergi simple

Scovergi simple din: faina, drojdie, sare, zahar, apa, ulei, zahar pudra. Ingrediente: 500 g făină 1 pliculeţ drojdie uscată 1 linguriţă sare 1 lingură zahăr 200 ml apă călduţă ulei zahăr pudră   Mod de preparare: Se pun făina şi sarea într-un castron. In mijloc se face o gaură şi se pun drojdia, zahărul şi […]

Scovergi simple

Reteta scovergi

Reteta scovergi din: faina, drojdie, ou, ulei, sare. Ingrediente: 1 kg făină 1 cub drojdie 1 ou ulei sare   Mod de preparare: Cerni făina într-un castron. Intr-un ibric încălzeşti apă şi amesteci drojdia în aceasta după care adaugi 1 linguriţă de sare. Laşi 10 minute să se dizolve bine şi torni totul în castronul […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • scovergi cu bicarbonat
  • https://www restaurantedelux ro/scovergi-muntenesti html
  • Scovergi de post cu bicarbonat

1 comentariu

  1. Au iesit bune scovergile astea? Ma tot bate gandul sa incerc si eu sa fac niste scovergi si de asta intrebam pe aici, daca le-a facut cineva ….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.