Reteta zilei: Minipizza cu miel
PrinteazaMinipizza cu miel din: ulei de masline, carne de miel, foccacia, piure de rosii, mozzarella, ceapa rosie, masline, rosii uscate, castravete, feta.
- 2 linguri ulei de măsline
- ½ kg carne tocata de miel
- 4 foccacia
- ½ cana piure de rosii sau sos
- 1 cană mozzarella mărunțită
- ½ cana ceapa rosie feliata subtire
- ½ cana masline taiate in jumatati
- ½ cana rosii uscate, tocate
- 1 castravete, feliat
- ½ căna brânză feta zdrobită
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul până la 200 C.
Între timp, încălziți jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie. Adăugați carnea de miel și gătiți până cand se rumeneste complet, aproximativ 20 minute. Transferați pe prosoape de hartie si pastrati deoparte.
Ungeti fiecare fccoacia cu ulei de măsline. După ce cuptorul a fost preîncălzit, așezați in tava și coaceți 5 minute. Scoateți din cuptor.
Întindeți aproximativ 2 linguri de piure de roșii peste fiecare. Împărțiți mielul, mozzarella, ceapa, măslinele și roșiile uscate pe fiecare. Se da inapoi la cuptor și se coace încă 10 minute.
Scoateți pizza din cuptor și garnisiti cu castraveți și feta.
Serviti imediat.
Minipizza cu miel
Pofta buna!





