Reteta zilei: Coaste de miel cu rozmarin

Printeaza

Coaste de miel cu rozmarin din: coaste de miel, sare, piper, rozmarin.

Ingrediente:

  • coaste de miel
  • sare și piper, dupa gust
  • rozmarin

 

 

 

Mod de preparare:

Presărați coastele cu sare, piper și rozmarin.

Coaste de miel cu rozmarin

Vidati si fierbeti la foc mic in apa clocotita 4 ore.

Coaste de miel cu rozmarin

Scoateti din vid si rumeniti intr-o tigaie cateva minute.

Serviti imediat.

Coaste de miel cu rozmarin

Coaste de miel cu rozmarin

Coaste de miel cu rozmarin

 

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Coaste de miel in sos de mustar

Coaste de miel cu piure de cartofi

Coaste de miel cu piure de cartofi din: coaste de miel, marinada, cartofi mov, smantana, unt, sare, zucchini, vin. Ingrediente: 350 g coaste de miel (8 coaste) marinată din ulei şi ierburi aromatice (usturoi, boia de ardei iute, coriandru, rozmarin, piper, sucul de la o lămâie, 125 g unt, 70 g parmezan, 1 foaie de dafin, 1 linguriţă […]

Coaste de miel marinate cu mustar

Coaste de miel marinate cu mustar

Coaste de miel marinate cu mustar din: rozmarin, usturoi, mustar de dijon, ulei de masline si cotlete de miel. Ingrediente: 2 crenguţe de rozmarin, tocate 4 căţei de usturoi, tocaţi 4 linguri muştar de Dijon ulei de măsline 3 şiruri de cotlete de miel (a câte 6 cotlete fiecare)   Mod de preparare: Se amestecă […]

 

Coaste de miel cu piure de mazare

Coaste de miel cu piure de mazare

Coaste de miel cu piure de mazare din: coaste de miel, unt, ulei de masline, sare, piper, piure de mazare, pesmet, patrunjel, usturoi, mustar. Ingrediente: 2 randuri coaste de miel 15g unt nesarat 1 lingura de ulei de masline sare si piper dupa gust piure de mazare pentru servire Pentru crusta: 50 g pesmet 1 […]

Coaste de miel in crusta

Coaste de miel in crusta

Coaste de miel in crusta din: coaste de miel, unt nesarat, ulei de masline, sare, piper, pesmet, patrunjel, usturoi, mustar. Ingrediente: 2 randuri coaste de miel 15g unt nesarat 1 lingura de ulei de masline sare piper Pentru crusta: 50 g pesmet 1 legatura de patrunjel 2 catei de usturoi 2 lingurite de mustar   Mod […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.