Miel cu risotto de orz

Printeaza

Miel cu risotto de orz din: ceafa de miel, chimion, turmeric, ulei, ceapa, usturoi, lapte de cocos, orz, supa de legume, mazare, menta.

timp de preparare 10 minute, timp de gatire 1 ora si 10 minute, 4 portii

retete

Ingrediente:

  • 450 gr ceafa de miel, taiata cuburi
  • 1 lingura chimion pudra
  • 2 lingurite turmeric pudra
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa mare, tocata
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 200ml lapte de cocos
  • 200gr orz
  • 850ml supa de legume fierbinte
  • 100gr mazare
  • 1 legatura menta, tocata

 

Mod de preparare:

Adaugati mielul intr-un bol, asezonati si gatiti intr-o tigaie mare timp de 4-5 minute.

Transferati intr-o tava. In aceeasi tigaie gatiti ceapa si usturoiul 2-3 minute si adaugati peste carne.

Incorporati orzul, laptele, supa si condimente. Dati la cuptor aproximativ 1 ora, amestecati dupa aproximativ jumatate de ora.

Se adauga mazarea si mai gatiti 5 minute.

Garnisiti cu menta si serviti preparatul cald cu paine, dupa preferinta.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Cum se prepara risotto cu miel

Risotto cu miel si anghinare

O reteta de risotto cu miel si anghinare din: ulei de masline, unt, ceapa, orez nefiert, vin rosu, supa de pui, usturoi si anghinare. Ingrediente: 2 linguri de ulei de masline 1 lingura unt 1 ceapa tocata 2 cesti de orez nefiert 1/2 pahar de vin rosu 6 cani supa de pui 150 g branza […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.