Reteta zilei: Escalop de vitel cu sos de smantana
PrinteazaEscalop de vitel cu sos de smantana din: faina, escalop de vitel, ulei, ceapa, ciuperci, sherry, santana, tarhon, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 lingura faina
- 4 bucati escalop vitel
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa, tocata
- 150gr ciuperci
- 2 linguri sherry
- 200ml smantana
- 2 lingurite tarhon
- sare si piper
Mod de preparare:
Aszonati faina intr-un bol si dati carnea prin amestec. Pastrati deoparte.
Incalziti uleiul si gatiti ceapa si ciupercile 5 minute. Adaugati carnea si gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte. Incorporati sherry si gatiti pana se reduce la jumatate.
Scoateti carnea si incorporati smantana, tarhonul si asezonati, apoi gatiti 3-5 minute.
Adaugati escalopul si gatiti 2 minute.
Serviti preparatul cald cu legume si paste.
Escalop de vitel cu sos de smantana
Pofta buna!





