Reteta zilei: Carne de porc cu taietei de orez

Printeaza

Carne de porc cu taietei de orez din: porc, teietei de orez, broccoli ardei iute, ulei, usturoi, ceapa verde, iarba de lamaie, ardei gras, lapte de cocos, pasta de tomate, sos de soia, vin de orez, ghimbir.

 

Ingrediente: 

Ingrediente pentru marinata:

 

 

Mod de preparare:

Se taie carnea de porc în fâșii. Se amestecă toate ingredientele pentru marinata intr-un castron, se adauga carnea de porc, se amestecă și se marinează timp de 1 oră.

Răspândiți fideaua de orez într-un mare bol, se toarnă peste suficientă apă caldă pentru a acoperi și se lasă la macerat timp de 20 de minute, până se înmoaie. Se scurg bine si se pastreaza deoparte.

Intre timp, fierbeți broccoli timp de 2 minute, apoi se scurge, dati prin apa rece și se scurge din nou.

carne_de_porc_cu_taietei_de_orez

Se scurge carnea de porc, rezervând sosul. Incalziti 2 linguri de ulei.

Rumeniti carnea de porc 4-5 minute, apoi transferati pe un platou.

Adăugați un pic de ulei in tigaie și se incorporeaza usturoiul, ceapa, iarba de lamaie si ardei iute si gatiti la foc mediu timp de 2-3 minute.

Se adauga broccoli si piper si mai gatiti cateva minute.

carne_de_porc_cu_taietei_de_orez_02
Se amestecă sosul rezervat, lapte de cocos și pasta de tomate.

Fierbeti la foc mic, apoi se adaugă carnea de porc și tăiței.

Gatiti timp de 3-4 minute.

Se servește imediat.

carne_de_porc_cu_taietei_de_orez_03

Carne de porc cu taietei de orez

carne_de_porc_cu_taietei_de_orez_03

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.