Rata salbatica fripta

Printeaza

Rata salbatica fripta din: rata salbatica, unt, ulei, lamaie, zeama de carne, sare, piper.

Ingrediente:Rata salbatica fripta

  • o raţă sălbatică
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de ulei
  • o lămâie
  • zeamă de carne
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea de raţă sălbatică este foarte gustoasă, mai ales dacă este, mai întâi, marinată. In cazul când se prepară imediat, se recomandă ca, după ce este gata, să fie jupuită de piele, care mai păstrează gustul de baltă.

Raţa, curăţată şi spălată bine, se presară cu sare şi piper, apoi se stropeşte cu unt topit şi se pune astfel la frigare. Când este friptă, se toarnă în interior ulei amestecat cu zeama de la o lămâie, sare, piper şi puţină zeamă de carne sau apă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.