Rata la frigare

Printeaza

Rata la frigare

Ingrediente:Rata la frigare

  • 1 rată
  • 1 linguriţă untură
  • puţin cimbru

Mod de preparare:

Curăţăm bine raţa, tăiem aripile, gîtul şi vîrfurile picioarelor, care trebuie în­toarse în afară şi legate cu aţă. înainte de a pune raţa la frigare, o frecăm cu fi­catul ei crud şi o presărăm cu puţin cim­bru.

Invelim cu hîrtie unsă cu untură pe care o scoatem cînd raţa este aproape friptă. Ţinem la frigare pînă se rume­neşte pasărea frumos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.