Pulpa de miel in crusta de condimente

Printeaza

Pulpa de miel in crusta din: pulpa de miel, usturoi, ulei, coaja de lamaie, cimbru, mic de condimente, rosii cherry, fasole verde, cartofi, suc de lamaie, ulei de masline, patrunjel.

Un preparat delicios de miel la cuptor in crusta de condimente

timp de preparare 20 minute, timp de gatire 1 ora, 6 portii

retete

Ingrediente:

  • 1.3 kg pulpa de miel
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 4 linguri ulei
  • Coaja de la 2 lamai
  • 2 linguri cimbru tocat
  • 1-2 lingurite mix de condimente, dupa gust
  • 200 gr rosii cherry, taiate in jumatati
  • 1 kg cartofi, fierti, taiati cuburi
  • 250 gr fasole verde, oparita
  • Sucul de la 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lagatura patrunjel, tocat

 

Mod de preparare:

Amestecati toate condientele si ungeti carnea pe toate partile. Preincalziti cuptorul la 200C.

Infigeti carnea pe 3 frigarui inmuiate in apa in prealabil. Dati la cuptor 50-60 minute, intorcand frecvent.

Amestecati legumele si asezonati. Serviti carnea de miel cu salata de cartofi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Pulpa de miel cu crusta de mirodenii

Pulpa de miel cu crusta de mirodenii

O reteta de pulpa de miel cu crusta de mirodenii din: pulpa de miel, pesmet, cimbru, usturoi, patrunjel, coaja de lamaie, masline, miere, ulei de masline si unt. Ingrediente: 1 kg pulpa de miel, dezosata 100 g pesmet 5 ramurele de cimbru, tocate marunt 4 catei de usturoi, taiati marunt 3 linguri patrunjel, tocat coaja […]

Cum se prepara Friptura de Miel cu sos de miere si patrunjel

Friptura de miel la tava cu usturoi si sos

Friptura de miel la tava cu usturoi si sos din: unturaa, sare, usturoi, pulpa de miel. Ingrediente: un kilogram carne de miel 50 g untură sare o căpăţână mică de usturoi   Mod de preparare: Carnea (pulpă de miel) se spală şi se sărează, după care se lasă să-şi tragă câtă sare vrea timp de […]

 

Miel pe pat de legume asortate

Pulpa de miel cu legume asortate

Pulpa de miel cu legume asortate din: pulpa de miel, cartofi, spanac, morcovi, ceapa, sos de soia, unt, sare, piper. Ingrediente: pulpă de miel 500 g cartofi 500 g spanac câţiva morcovi tineri câteva cepe verzi 50 ml sos de soia 100 g unt sare piper   Mod de preparare: Curăţă cartofii, taie-i cubuleţe şi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.