Pui moldovenesc la ceaun cu oregano si usturoi

Printeaza

Pui moldovenesc la ceaun cu oregano si usturoi din: pui, ulei, oregano, condimente pentru friptura de pui, usutroi.

Pui moldovenesc la ceaun cu oregano si usturoi

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 350 ml ulei
  • oregano
  • condimente pentru friptura de pui
  • 2-3 căţei de usturoi

Mod de preparare:

Cureţi bine puiul, îl speli şi îl laşi la scurs. Tai puiul în bucăţi, îl condimen­tezi şi îl laşi 2-3 ore la frigider. în cea­un pui uleiul la încins, apoi adaugi bucăţile de carne.

Acoperi ceaunul cu un capac şi laşi carnea la prăjit, la foc mic, întorcâncf-o din când în când pe ambele părţi. Când este aproape gata, adaugi şi usturoiul.

După ce s-a prăjit, scoţi puiul pe un prosop de hârtie, pentru a scăpa de surplusul de ulei. Il serveşti cu mămăliguţă caldă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pui la ceaun moldovenesc

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    O nebunie trebuie sa fie puiul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.