Pui la tigaie in stil asiatic

Printeaza

Pui la tigaie in stil asiatic din: morcovi, ceapa verde, vanata, usturoi, iarba de lamaie, file de pui, orez basmati, sare, ulei, pasta curry, smantana si sos de soia.

Ingrediente:Pui la tigaie in stil asiatic

  • 400 g morcovi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 vanata mica
  • 2 catei de usturoi
  • iarba de lamaie
  • 300 g file de pui
  • 120 g orez Basmati
  • sare
  • 1 lingurita ulei
  • 1 lingura pasta curry
  • 250 g smantana
  • sos de soia

 

Mod de preparare:

Tăiaţi morcovii beţigaşe, ceapa verde inele şi vânătă bucăţi. Curăţaţi usturoiul şi tăiaţi-l bucăţele. Folosiţi interiorul moale al ierbii de lămâie şi tocaţi-o. Tăiaţi carnea felii rotunde.

Fierbeţi orezul în apă cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Prăjiţi carnea în ulei, apoi scoateţi-o pe o farfurie.

Prăjiţi morcovii şi vânătă 5 minute în ulei, amestecând continuu. Adăugaţi usturoiul, iarba de lămâie şi ceapa şi prăjiţi-le încă 2 minute. Adău­gaţi carnea, pasta curry şi smântână şi fierbeţi totul înăbuşit, cca 5 minute. Condimentaţi mâncarea cu sos soia.

Serviti cu orez.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.