Pui fript cu legume

Printeaza

Pui fript cu legume din: pui, castraveti, vin, ardei, ceapa, boia, sare, piper.

Ingrediente:Pui fript cu legume

  • 1 pui
  • 1-2 castraveţi muraţi
  • 150 ml vin alb
  • supă de carne
  • 1 ceapă roşie
  • 100 g mazăre
  • 50 g cornişon (pentru decor)
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei gras roşu
  • boia, sare si piper

 

Mod de preparare:

Umple puiul cu castraveţii muraţi tăiaţi cubuleţe. Aşază-l într-un vas adânc, stropeşte-l cu vin alb şi supă de carne. Dă la cuptor, la foc mic.

Când începe să se rumenească, adaugă în cratiţă restul legumelor: ceapa roşie şi morcovul tăiate rondele, mazărea, ardeii tăiaţi julien. Condimentează şi lasă la cuptor până se pătrund legumele, iar puiul e bine rumenit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.