Pui cu struguri si rozmarin 

Printeaza

Pui cu struguri si rozmarin din: pui, struguri, ceapa, ulei, rozmarin.

Ingrediente:Pui cu struguri si rozmarin

  • un pui
  • 500 g struguri
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri ulei
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Strugurii se amestecă cu ceapa tocată, lingura cu rozmarin tocat şi o lingură de ulei. Cu restul de ulei se unge puiul, se pune rozmarinul în cavitate şi se aşază într-o tavă de cuptor.

Se aşază de jur-împrejur boabele de struguri şi se lasă la cuptor 60-70 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.