Pui in crusta de parmezan cu mustar

Printeaza

Pui in crusta de parmezan cu mustar din: pui, pesmet, parmezan, sare, unt, mustar dijon, sos worcestershire, usturoi.

Carnea de pui furnizează vitamine și minerale esențiale, cum ar fi niacina (vitamina B3), fosfor, seleniu și vitamina B6.

Datorită conținutului său bogat de proteine, carnea de pui este o opțiune excelentă pentru sportivi și pentru cei care doresc să își dezvolte masa musculară.

Carnea de pui este o sursă excelentă de proteine cu valoare biologică ridicată. Aceasta înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru creșterea și întreținerea țesuturilor corpului.

 

Ingrediente:

  • 1 kg pui, feliat
  • Pesmet
  • 90gr parmezan ras
  • 3 linguri patrunjel
  • 1 lingura sare
  • 90gr unt
  • 1 lingurita mustar dijon
  • 1/2 lingurita sos worcestershire
  • 1 catel usturoi

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170C. Spalati si uscati puiul. Combinati pesmet, parmezan, patrunjel si sare.

Intr-o tigaie topiti untul, adaugati mustarul si amestecati, worcestershire si usturoi.

Adaugati puiul in mixul de unt apoi prin cel de pesmet cu parmezan.

Asezati intr-o tava si dati la cuptor 1 ora. Serviti puiul cald.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Pui in crusta de chips-uri

Pui in crusta de chips-uri din: piept de pui, chipsuri de cartofi, unt, sare, piper, usturoi, praf de ceapa, paprika, sos worcestershire.   Ingrediente: 6 bucati piept de pui 1 punga chips-uri de cartofi, zdrobite 1 bucata unt 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita piper 1/2 lingurita sare cu usturoi granulat 1/2 lingurita sare cu praf […]

 

retete

Piept de pui in crusta de pesmet cu branza

Piept de pui in crusta de pesmet cu branza din: piept de pui, pesmet, parmezan, patrunjel, sare, piper, usturoi, lamaie, paprika, unt. Carnea de pui este o sursă excelentă de proteine cu valoare biologică ridicată. Aceasta înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru creșterea și întreținerea țesuturilor corpului. Carnea de pui are un conținut […]

 

retete

Pui cu parmezan la air fryer

Pui cu parmezan la air fryer din: piept de pui, sare, piper, faina, oua, pesmet, parmezan, oregano, fulgi de chili, praf de usturoi, sos marinara, patrunjel, mozzarella. 4 portii timp de preparare 10 minute, timp total 50 minute Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.