Placinta de peste (la alegere)

Printeaza

Placinta de peste din: cartofi, unt, lapte, faina, peste congelat.

Ingrediente:Placinta de peste (la alegere)

  • 1,75 kg cartofi, curăţaţi de coajă şi tăiaţi în cuburi
  • 75 g unt
  • 600 ml lapte
  • 60 g făină
  • 2×400 g peşte congelat

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 190°C. Pune cartofii într-o cratiţă şi acoperă-i cu apă.

Lasă-i să fiarbă 15 minute. Scurge-i şi pasează-i, apoi amestecă-i cu 30 g unt şi 2 linguri cu lapte, încălzeşte uşor laptele rămas, adaugă untul şi făina, amestecând până obţii o compoziţie cremoasă.

Asezonează bine şi ia cratiţă de pe foc. Pune sosul într-o tavă te rm o rezistentă şi aşază deasupra peştele. Acoperă cu piureul de cartofi.

Coace timp de 25 de minute, până când cartofii s-au aurit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.