Pizza cu aluat de branza – usor de preparat

Printeaza

Pizza cu aluat de branza din: margarina, branza de vaci, telemea, faina, praf de copt, zeama de lamaie, oua, marar, suc de rosii, mezeluri si cascaval.

retete

 

Ingrediente:

  • 1 pachet de margarina
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • 1 cana de faina
  • 1 plic praf de copt
  • zeama de lamaie
  • 8 oua
  • 2 legaturi de marar
  • 500 ml suc de rosii
  • 300 g mezeluri
  • 200 g cascaval

 

Mod de preparare:

 

Din margarina, branza maruntita si faina framanti un aluat la care adaugi praful de copt stins cu putina lamaie.

Intinzi aluatul intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si-l dai la cuptor pana se rumeneste.

Intre timp, pregatesti umplutura: bati bine ouale, apoi adaugi pe rand mezelurile taiate cubulete, cascavalul ras, mararul tocat si sucul de rosii.

Torni compozitia peste aluatul copt si mai dai la cuptor inca 15-20 de minute.

Cand e gata pizza, o lasi sa se raceasca si o tai bucati.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.