Piept de pui in vin

Printeaza

Piept de pui in vin din: piept de pui, gogosar murat, vin, rozmarin, mustar, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_pui_in_vin

  • 300 g piept de pui
  • 1 gogosar murat
  • 1 ceascuta cu vin
  • 1 crenguta cu rozmarin
  • 1 lingurita cu mustar
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Condimentează pieptul de pui cu sare şi piper, după care unge-l cu muştar şi aşază-l într-o tavă termorezistentă. Stropeşte-l cu puţin ulei de măsline şi vin şi pune crenguţa de rozmarin. Acoperă tava cu folie de aluminiu şi lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40 de minute.

Indepărtează folia şi mai lasă-l câteva minute, să se rumenească deasupra. Serveşte pieptul de pui alături de gogoşar murat sau salată de varză.

Piept de pui in vin

Piept_de_pui_in_vin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.