Pastrav la tava

Printeaza

Pastrav la tava din: pastrav, ceapa, ciuperci, rosii, vin alb, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Pastrav_la_tava

  • 1 kg pastrav sau salau
  • 5 cepe
  • 10 ciuperci albe
  • 1 kg rosii
  • 100 ml vin alb
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureţi păstrăvii (şalăul) de solzi şi de intestine şi îi speli foarte bine. Tai roşiile şi ceapa felii, iar pătrunjelul îl toci mărunt, într-un vas de yena sau într-o tavă, aşezi un strat de felii de roşii, un strat de ciuperci bine spălate şi tăiate în felii şi un strat de ceapă.

Presari pătrunjel tocat şi aşezi peştele. Acoperi cu restul de roşii şi de ceapă, presari pătrunjel şi torni vinul şi uleiul. Apoi introduci vasul în cuptor şi laşi să fiarbă timp de 30-40 de minute.

Pastrav la tava

Pastrav_la_tava

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.