Paste cu dovleac si cascaval

Printeaza

Paste cu dovleac si cascaval din: carne tocată, ceapa, dovleac, paste scurte, boia, ulei, sare, piper.

Paste_cu_dovleac_si_cascaval

Ingrediente:

  •  300 g carne tocată
  •  o ceapă
  •  200 g dovleac
  •  o pungă paste scurte
  •  un praf boia
  •  2 linguri ulei
  •  sare
  •  piper

Ingrediente pentru copt:

  •  2 albuşuri

Mod de preparare:

Ceapa tocată se căleşte, după care se adaugă carnea. Se potriveşte de sare şi, după ce şi-a schimbat culoa­rea, se trage de pe foc şi se presară piper şi boia. Se fierb pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Dovleacul se fierbe 15 mi­nute, se scurge, se taie cubu­leţe şi se amestecă uşor cu pastele scurse şi carnea. Se pune amestecul într-un vas de cuptor, se acoperă cu albuşurile bătute cu caşcaval ras şi se coace 20 de minute.

Paste cu dovleac si cascaval

Paste_cu_dovleac_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.