Paste cu dovleac si cascaval
PrinteazaPaste cu dovleac si cascaval din: carne tocată, ceapa, dovleac, paste scurte, boia, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g carne tocată
- o ceapă
- 200 g dovleac
- o pungă paste scurte
- un praf boia
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Ingrediente pentru copt:
- 2 albuşuri
Mod de preparare:
Ceapa tocată se căleşte, după care se adaugă carnea. Se potriveşte de sare şi, după ce şi-a schimbat culoarea, se trage de pe foc şi se presară piper şi boia. Se fierb pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Dovleacul se fierbe 15 minute, se scurge, se taie cubuleţe şi se amestecă uşor cu pastele scurse şi carnea. Se pune amestecul într-un vas de cuptor, se acoperă cu albuşurile bătute cu caşcaval ras şi se coace 20 de minute.
Paste cu dovleac si cascaval
Pofta buna!