Parfe delicios

Printeaza

Parfe delicios din: oua, pricomigdale, frisca, zahar.

Ingrediente:Parfe delicios

  • 3 ouâ
  • 200 g pricomigdale
  • 200 ml friscă lichidă
  • 3 linguri zahăr

 

Mod de preparare:

Gălbenuşurile şi zahărul se mixează până se obţine o cremă spumoasă. Se mixează albuşurile spumă, se adaugă peste gălbenuşuri, se bate frişca şi se adaugă. Se pun pricomigdalele.

Se toarnă amestecul într-o formă de chec sau de cozonac şi se lasă 3 ore la congelator.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.