Parfe cu pricomigdale

Printeaza

Parfe cu pricomigdale din: oua, pricomigdale, frisca, zahar.

Ingrediente:Parfe cu pricomigdale

  • 3 ouâ
  • 150 g pricomigdale
  • 200 ml friscă lichidă
  • 3 linguri zahăr

 

Mod de preparare:

Gălbenuşurile şi zahărul se mixează până se obţine o cremă spumoasă.

Se mixează albuşurile spumă, se adaugă peste gălbenuşuri, se bate frişca şi se adaugă şi ea. Se pun şi pricomigda-lele fărâmitate mai mic sau mai mare, după gust.

Se toarnă amestecul într-o formă de chec sau de cozonac şi se lasă 2 ore la congelator. Se serveşte cu pricomigdale şi fistic.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Parfe cu ananas

Parfe cu ananas din: ananas, oua, zahar, frisca, lichior, ciocolata, menta. Ingrediente: • 280 g ananas din compot • 2 ouă • 120 g zahăr • 500 g frişcă bătută • 2 linguri lichior • 2 cubuleţe ciocolată şi câteva frunze de mentă pentru decor   Mod de preparare: Amesteci ouăle cu zahărul, într-un vas […]

Parfe_cu_iaurt

Parfe cu iaurt

Parfe cu iaurt din: vanilie, iaurt, afine, smochine, halva, fistic, miere. Ingrediente: seminţele de la 1/2 păstaie de vanilie 250 ml iaurt grecesc 60 g afine sau gem de afine 3-4 smochine (sau alte fructe de sezon), feliate 30 g halva mărunţită 60 g fistic 1 lingură cu miere   Mod de preparare: Amestecă seminţele de […]

Parfe_cu_coacaze_rosii

Parfe cu coacaze rosii

Parfe cu coacaze rosii din: coacaze, zahar, frisca, vanilie, rom. Ingrediente: 250 g coacăze roşii 5 linguri zahăr 5 gălbenuşuri 180 g zahăr pudră 500 ml frişcă lichidă o păstaie de vanilie esenţă de rom   Mod de preparare: Boabele de coacăze se mixează, se strecoară, iar pulpa rezultată se pune pe foc cu cele […]

Parfe de ciocolată cu aromă de vanilie

Cum se prepara Parfe de cafea (VIDEO)

Parfe de cafea: Ingrediente: 8 gălbenuşuri 180 g zahăr 110 ml apă 200 ml frişcă lichidă 1 lingură cafea solubilăPentru servire: fructe ciocolată frişcă Cum se prepara Parfe de cafea: Pofta buna!

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.