Pandispan cu dulceata de visine

Printeaza

Pandispan cu dulceata de visine din: oua, faina, zahar, lapte, ulei, praf de copt, dulceata de visine, cacao, ness.

Ingrediente:Pandispan cu dulceata de visine

  • 4 ouă
  • 250 g făină
  • 300 g zahăr
  • 250 ml lapte
  • 250 ml ulei
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 5 linguri dulceaţă de vişine
  • 1 lingură cacao
  • 1 lingură ness

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu zahărul, până obţii o cremă care creşte în volum. Adaugi apoi uleiul în fir subţire şi mixezi. La fel procedezi şi cu laptele. Apoi încorporezi treptat făina, amestecată cu praful de copt şi cu zahărul vanilat.

Crema obţinută o împărţi în trei. Una rămâne simplă, în cea de-a doua pui cacaua şi nessul, iar în cea de-a treia dulceaţa de vişine.

Intr-o tavă pentru cuptor (mai mică), unsă cu ulei, pui cu o lingură prima cremă în formă de cerc, apoi deasupra pui la fel şi crema cu cacao şi nes, iar la final crema cu dulceaţă.

Poţi pune compoziţiile în tăvi rotunde sau în tăvi de chec. Aici torni la început o parte din prima cremă, apoi cea de cacao şi la final cea cu dulceaţă, apoi restul din cea simplă.

Laşi să se coacă 35-40 de minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pandispan cu dulceata
  • pandişpan cu gem
  • pandispan cu dulceata de visine
  • prajitura cu gem de visine simpla
  • chec cu dulceata de cirese
  • chec cu dulceata de visine
  • padispan cudulceata de visine
  • padispan cu dulceata de visine
  • prajitura cu dulceata de visine simpla
  • prajitura cu gem de visine

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.