Paine

Printeaza

Paine din: faina de naut, apa, sare, chimion, ulei de masline.

Ingrediente:Paine

  • o cana de faina de naut
  • o cana si un sfert de apa
  • jumatate de lingurita de sare
  • un sfert de lingurita de chimion pisat
  • 2 linguri si jumatate de ulei de masline

 

Mod de preparare:

Amestecati făina, apa, sarea şi jumătate din cantitatea de ulei. Lăsaţi recipientul deoparte cel puţin 2 ore (preferabil peste noapte) la temperatura camerei, acoperit. Preîncălziti cuptorul la 220 grade Celsius.

Intr-o oală de fontă încălzită în cuptor şi unsă cu ulei, turnaţi o treime din aluat şi întindeti bine. Coaceti 12-14 minute, până se rumenesc bine marginile. Repetaţi cu restul de aluat.

Paine

Paine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.